BURHANİYE'NİN BAYAN FUTBOLCULARI” OLDU

BURHANİYE

50 genç sporcu kızın katıldığı seçmeler yapıldı.

Burhaniye ilçesi Burhaniye Belediyespor Bayan Futbol Takımı için düğmeye bastı. Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Türkiye Bayanlar Futbol Ligine katılmayı hedeflediklerini açıkladı.

Burhaniye ilçesi Burhaniye Belediyespor Bayan Futbol Takımını oluşturmak için düğmeye bastı ve 50 genç sporcu kızın katıldığı seçmeler yapıldı.                                                                              

Burhaniye 8 Eylül Stadyumunda yapılan seçmeler sonrası 1999–2003 doğumlu 50 genç kızdan oluşacak olan Bayan Futbol Takımının antrenmanları 8 Eylül Stadyumunda Salı ve Perşembe günleri saat 16.00’da yapılacağı açıklandı. Burhaniye Bayan Futbol Takımından hiçbir yardım ve özveriyi esirgemeyeceğini, Burhaniye gençliğinin spora gösterdikleri büyük ilgiden büyük mutluluk duyduğunu açıklayan Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, sporda Fair-Play anlayışı ve centilmenliğin önemine vurgu yaptı.     

Türkiye Futbol Federasyonu Bayanlar Futbol Ligine katılmayı hedeflediklerini belirten Başkan Fikret Akova, Burhaniye Belediyespor Bayan Futbol Takımı olarak Türkiye Minik Kızlar Türkiye Şampiyonası, Türkiye Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası ve Türkiye Genç Kızlar Futbol Şampiyonası`nda mücadele etmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.                                                                 

“Biz sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim` sözünü hatırlatarak başarının disiplinli çalışmadan geldiğini ifade eden Başkan Akova, Burhaniye Bayan Futbol Takımı ve yönetim kadrolarına başarı diledi. Enver DOLGUN



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı